АКТУАЛЬНО

У Львові триває форум для монашества «Богопосвячене життя в добу цифрової культури»

Середа, 26 вересня 2018, 12:01
Упродовж 26-28 вересня 2018 року у Львові триває медіа-форум для монашества, що має назву «Богопосвячене життя в добу цифрової культури». Розпочався він 25 вересня, увечері, спільною молитвою. У форумі беруть участь близько 150 осіб, представники греко-католицьких та римо-католицьких чоловічих і жіночих монаших згромаджень України.

Доповідачами заходу є експерти з комунікації, журналісти, маркетологи з Італії, Німеччини та України, адже цього року основний акцент спрямований на тему комунікації, зокрема через ЗМІ та соціальні мережі. Учасники форуму уже прослухали доповідь монс. Алесандро Пероне з Рима «Цифрова культура як невід’ємна частина життєвого простору богопосвячених осіб». Сьогодні також йтиметься про побудову бренду особи і організації за допомогою соціальних мереж. Лекцію на таку тему прочитає Ольга Ларіна.

Протягом наступних двох днів доповідачі порушуватимуть актуальні проблеми світового та українського медіа-простору. Щодня слухачі форуму зможуть взяти участь у секціях за інтересами, працюватимуть у групах, дискутуватимуть. Завершиться форум у п’ятницю підсумковим круглим столом «Церква і медіа: чи є шанс на взаємодію?» за участю світських журналістів, фахівців з комунікації та духовенства.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.sdbua.ne


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next