АКТУАЛЬНО

У Львові відбудеться зустріч мігрантів та їхніх родин

Середа, 20 жовтня 2010, 13:08
Пасторально-місійний відділ УГКЦ, з благословенням його Голови - Владики Йосифа (Міляна) та Львівського Архиєпископа Ігоря (Возьняка), у співпраці з БФ "Карітас" Самбірсько-Дрогобицької єпархії, спільнотою "Пієта" та Комісією у справах мігрантів організовує зустріч мігрантів та їхніх родин.
Пасторально-місійний відділ УГКЦ, з благословенням його Голови - Владики Йосифа (Міляна) та Львівського Архиєпископа Ігоря (Возьняка), у співпраці з БФ "Карітас" Самбірсько-Дрогобицької єпархії, спільнотою "Пієта" та Комісією у справах мігрантів організовує зустріч мігрантів та їхніх родин. Це традиційні щомісячні зустрічі мігрантів та їхніх родин, які відбувалися у містах Львівської, Івано-Франківської та Тернопільської областей. Метою є молитовне спілкування, ділення та ознайомлення із проблемами родин мігрантів, їхньою адаптацією у суспільстві, творення спільноти. У рамках зустрічі відбудеться уже традиційна нічна піша проща цього разу зі Львова у с. Стадч (Яворівський район), яка була започаткована в Україні 2009 року о. Василем Поточняком маршрутом з м. Дрогобича у с. Грушів. Цього року вперше проща носитиме місійний характер. Зустріч відбудеться 30 жовтня 2010 року - зал при соборі Святого Юра у Львові. Відповідальний за організацію - о. Василь Поточняк, виконавчий секретар ПМВ УГКЦ.

Іванна Рижан

Програма:

30 жовтня, субота 16.00-19.00 - зустріч за участю мігрантів та усіх бажаючих на тему: "Душпастирство сімей мігрантів". 19.15 - перекуска. 20.30 - молитва за благословення у соборі Св. Юра на цілонічну пішу прощу родин мігрантів та усіх охочих у Страдч у супроводі священиків. 21.00 - вихід у Страдч. 31 жовтня, неділя. Страдч 6.00 - Св. Літургія, Хресна дорога. Від'їзд - (кожен організовує особисто).
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next