АКТУАЛЬНО

У Львові відбулося урочисте погашення марки і конверта з нагоди 150-ліття о. Климентія Шептицького

Понеділок, 18 листопада 2019, 17:23
18 листопада 2019 року у Львові, в Митрополичих палатах, за участі архиєпископа і митрополита Львівського Ігоря Возьняка, а також єпископа-помічника Львівської архиєпархії УГКЦ Володимира Груци, відбулося урочисте погашення марки і конверта з нагоди 150-ліття о. Климентія Шептицького.

На марці зображено графський  герб родини Шептицьких, на якому у червоному полі на плечі срібної підкови розміщено золотий лицарський хрест, зліва від неї – золота стріла вліво нахилена із срібними вістрям і оперенням. Над щитом – графська геральдична корона, над якою шолом з клейнодом: три пера страуса. Намет червоний, праворуч підбитий сріблом, ліворуч – золотом. Щитотримачі: праворуч-золотий лев з червоним язиком, ліворуч – срібний гриф при золотому озброєнні та червоному язику. Девіз  герба – A CRUCE SALUS.

А на конверті  зображено портрет о. Климентія Шептицького на фоні Свято-Іванівської Лаври Студійського Уставу УГКЦ, а також молитву ранішнього намірення якою священник  розпочинав свій день. 

Дизайн розробив львівський філателіст –  Андрій Пилюха.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://velychlviv.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next