АКТУАЛЬНО

У Львові відбувся тренінг з комунікації для представників БФ «Карітас» з усієї України

Субота, 05 грудня 2015, 15:37
2 грудня відбувся тренінг для БФ «Карітас» з усієї України з комунікації «Основні підходи у здійсненні піар- та фандрейзинг-кампаній громадськими організаціями» в конференц-залі львівського Центру міської історії Центрально-Східної Європи. Участь у заході взяло 15 учасників зі Львова, Івано-Франківська, Тернополя, Коломиї, Бродів, Шепетівки, Хмельницького.

Тренінг провів менеджер із комунікацій експертно-громадської ініціативи — Реанімаційний пакет реформ Андрій Андрушків. Він поділився своїм досвідом, розповів, для чого інвестувати в комунікацію громадським організаціям, як працювати зі ЗМІ, зокрема з ТБ. Були передбачені і практичні вправи: учасники вчилися ефективно представляти впродовж трьох хвилин свої нові проекти, які мали б зацікавити потенційних інвесторів, давати впродовж тридцяти секунд інтерв’ю для телебачення, а також писати прес-релізи за всіма канонами журналістського ремесла.

Андрій Андрушків зазначив, що комунікацію слід розглядати насамперед як інвестицію: «Перестаньте говорити про інновації в закритих приміщеннях – їх там ніхто не почує». Проблема починає ставати важливою для інших, коли про це говорять. Інновація має бути завжди обговорена.

Учасники тренінгу мали можливість ближче познайомитися, почути з перших уст про благодійну працю на місцях, обмінятися досвідом і поділитися один з одним своїми успіхами, а також проблемами і труднощами.

 

Прес-служба БФ «Карітас-Львів УГКЦ»

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next