АКТУАЛЬНО

У Львові відбувся вишкіл для духівників семінарій УГКЦ

Понеділок, 29 жовтня 2018, 11:50
26 жовтня у Львові, у Патріаршому домі (вул. Хуторівка, 35 б), завершився вишкіл для духівників семінарій Української Греко-Католицької Церкви, що в Україні. Упродовж заходу отці-духівники мали нагоду вислухати низку доповідей, узяли участь у дискусіях та обговореннях, які стосувалися особи і служіння духівників у всіх семінаріях нашої Церкви. Організатор зустрічі – Патріарша комісія у справах духовенства.

Варто зазначити, що активну працю вишкіл розпочав у вівторок, 23 жовтня, спільною молитвою під час Божественної Літургії у Львівській духовній семінарії Святого Духа. Опісля впродовж дня отці-духівники мали можливість вислухати головного доповідача – о. проф. д-ра Міхаеля Шнайдера з Айхштетта (місто в Німеччині, районний центр у Баварії) – почесного духівника із 40-річним досвідом духовного проводу семінаристів.

«Сучасні виклики в духовному проводі греко-католицьких семінаристів», «Forum internum Forum externum в духовному проводі», «Конкретні запити і виклики для духівника з огляду на ідеал безмежного життя та майбутнього подружжя семінариста» – саме так звучали теми доповідей, які підготував для присутніх о. проф. д-р Міхаель Шнайдер.

Додамо, що у своїх виступах він розповів про сучасні передумови духовного супроводу семінаристів, про завдання духівника та духовного отця, а також про основні принципи вдалого духовного супроводу семінаристів тощо.

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next