АКТУАЛЬНО

У Львові відновлять черешневий гай Климентія Шептицького

Вівторок, 09 квітня 2019, 13:08
До стоп’ятдесятиріччя з дня народження Климентія Шептицького екологічні організації Львова відновлять черешневий гай у парку «Знесіння».

Про це повідомляє сторінка події у Facebook.

До 150-річчя з дня народження блаженного Климентія Шептицького у парку «Знесіння» відтворять черешневий гай, який він свого часу заклав.

Висадку дерев організовують Студентське братство Львівщини, екологічний клуб «ПОЛе», парк «Знесіння», ЛКП «Зелене місто», Інститут сталого розвитку імені В. Чорновола та екологічна ініціатива «Чисте місто».

Збір волонтерів запланований на 11 квітня, 10:00 на вулиці Довбуша, 24, де роздадуть необхідний інвентар. Для проведення толоки учасників поділять на чотири загони: підготовки площі для висадження черешень; проведення мікоризації та, власне, посадки. Крім того, на волонтерів чекає майстер-клас із роздільного сортування сміття та інтерактиви.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами velychlviv.com


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next