АКТУАЛЬНО

У Львові, у Патріаршому домі, двісті працівників комунальних служб відзначили день комунальника

Понеділок, 18 березня 2019, 20:10
У неділю, 17 березня 2019 року, у Львові, у Патріаршому домі, відбулося святкування дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення (день комунальника).

На професійне свято завітали понад дві сотні людей. Керівництво та працівники комунальної сфери Львова, які дбають за благоустрій для львів’ян, також мали нагоду ознайомитися з працею окремих структур Патріаршої курії.

Захід розпочався Літургією, яку очолив директор Патріаршого дому о. Петро Іськів, у храмі Благовіщення Пречистої Діви Марії. У своїй проповіді священнослужитель згадав про першу неділю Великого посту, яка називається ще Неділею православ’я. Вона була встановлена після перемоги над іконоборством.

«Ми дуже раді, що працівники комунальних служб Львова вирішили вперше відзначити цю подію урочистою Літургією та побувати в стінах Патріаршого дому. Тому ми надали їм духовний вимір у цей день, що є надзвичайно потрібним та важливим для них, зокрема їхньої діяльності та праці», - зазначив о. Петро Іськів.

Наприкінці свого слова до присутніх директор Патріаршого дому також висловив слова вдячності за їхню працю для громади Львова: «Це люди, які служать громаді, бо вони прибирають вулиці, займаються водопостачанням, обслуговують нас, тобто служать львів’янам. Саме тому Церква з такою чутливістю відгукнулася на це свято».

Після Богослужіння відбулося вручення грамот кращим працівникам і проведено невелике частування. На події також були мер Львова Андрій Садовий та очільники департаментів Львівської міської ради.

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next