АКТУАЛЬНО

У Львові вдруге провели турнір з футзалу на кубок Патріарха Святослава

Вівторок, 26 березня 2019, 15:39
У понеділок, 25 березня 2019 року, в спортзалі Львівської духовної семінарії Святого Духа УГКЦ вдруге відбувся турнір з футзалу на кубок Патріарха Святослава. Організатор заходу – Патріарша курія.

За перемогу змагалися чотири команди: працівники Патріаршої курії УГКЦ (Київ), працівники Патріаршої курії (Львів), команда Українського католицького університету, а також викладачі та студенти Львівської духовної семінарії Святого Духа УГКЦ.

«Вирували позитивні спортивні й збалансовані емоції. Адже було бажання зростати в якості, у згуртуванні тих почуттів, які об’єднують нашу Курію. Основним чинником, який нас надихав до організації цього турніру, – це було згуртування команди Курії навколо людських якостей та спорту. Це була добра нагода зібрати всіх разом!» – зазначив адміністратор Патріаршої курії о. Андрій Максимович.

Зауважимо, що перемогу здобула команда УКУ, а другими стали учасники від Львівської семінарії. Третю позицію посіла команда київського відділення Патріаршої курії, а четверту - працівники львівського сегменту Курії.

«Ми намагалися тримати віковий ценз збалансованим, тому що гравці є різного віку, які виявили бажання взяти участь у цьому турнірі. Учасники від семінарії та УКУ грають систематично, тому не дивно, що вони досягли таких результатів. У кожній команді було по п’ять гравців (та 3-4 запасних)», – повідомив о. Андрій Максимович.

На його думку, в турнірі вдалося поєднати академічну, формаційну та адміністративну частини нашої Церкви.

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next