АКТУАЛЬНО

У Львові воїни АТО молилися за мир в Україні

Четвер, 27 листопада 2014, 11:56
26 листопада 2014 року військовослужбовці та добровольці, які проходять курс лікування у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону завітали до військової святині - гарнізонного храму Святих апостолів Петра і Павла, що у Львові. Повідомляє Капеланство.info з посиланням на сайт гарнізонного храму Святих апостолів Петра і Павла.

Спочатку відбувся Молебень до Божої Матері за мир в Україні, в якому взяли участь захисники Вітчизни та медики. Молитву очолили: о. Андрій Хомишин, капелан цього військового госпіталю, та о. Богдан Кулик, капелан Національного лісотехнічного університету України. 

Після молитви о. Андрій провів екскурсію військовою святинею, а також розповів про роль гарнізонного храму для української армії. Зокрема, капелан розказав про душпастирське служіння священиків храму серед військових. На завершення Центр військового капеланства Львівської архиєпархії УГКЦ організував обід для бійців АТО.

Додамо, що протягом останніх років ведеться активна співпраця між Військово-медичним клінічним центром Західного регіону та Центром військового капеланства Львівської архиєпархії УГКЦ. У медичному закладі відбуваються богослужіння, святі таїнства Покаяння, Євхаристії та Єлеопомазання. Капелани щодня відвідують хворих у палатах, а також матеріально допомагають пораненим та важкохворим військовим.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next