АКТУАЛЬНО

У Львові вперше молодіжні християнські спільноти змагалися за «Кубок радості»

Понеділок, 04 березня 2019, 16:01
Учора, 3 березня 2019 року, вперше у Львові відбулося гумористичне змагання серед молодіжних спільнот Львівської архиєпархії УГКЦ. Подія мала символічну назву - «Кубок радості». У поєдинку взяли участь п’ять команд, які вийшли у фінал.

Серед членів журі був голова Центру студентського капеланства курії Львівської архиєпархії о. Юрій Остапюк, секретар Патріаршої комісії у справах молоді Орест Гевак, керівник благодійної організації «Фундація духовного відродження» диякон Ігор Колбасюк та інші.

Зустріч розпочали з молитви. У вступному слові до присутніх звернувся Єпископ-помічник Львівської архиєпархії Володимир Груца. «Дуже багато святих вміли радіти і вміли жартувати. Ми хочемо перейняти в них цю естафету по дорозі до нашої радості. Радіючи, хочемо щось добре на тій землі робити і про це свідчить цей чудовий логотип «Кубка радості», - сказав владика.

Привітав гостей також натхненник події о. Степан Михновський: «Ми хотіли розпочати нарешті цей Кубок для наших молодіжних християнських спільнот. І ми це зробили. Це перший такий кубок, сподіваюся, що не останній. Цю подію хотіли назвати саме Кубком радості. Бо радість – це чеснота святих. Наш логотип показує, що ми всі – священик чи мирянин, маємо радіти і бути в тонусі радості і святості. Бажаю кожному з вас бути радісним».

Додамо, що організували змагання Комісія у справах молоді Львівської архиєпархії спільно із салезіанами святого Івана Боско УГКЦ.  Сприяла у проведенні «Кубку радості» БО «Фундація духовного відродження».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами velychlviv.com


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next