АКТУАЛЬНО

У Львові втретє проведуть семінар для релігійних громад щодо перереєстрації статутів

Понеділок, 27 листопада 2017, 11:49
У вівторок, 28 листопада, у Львові проходитиме практичний семінар «Реєстрація статутів релігійних громад в обласних державних адміністраціях та державна реєстрація юридичних осіб» у приміщенні Патріаршого дому (вул. Хуторівка, 35-Б).

Загалом цей захід присвячений темі реєстрації статутів (змін до статутів) релігійних організацій на рівні обласних державних адміністрацій та стосуватиметься релігійних громад (парафій).

До участі в семінарі запрошені представники архиєпархій, єпархій, екзархатів УГКЦ, відповідальні за підготовку статутів парафій, а також керівництво Департаменту у справах релігій та національностей Міністерства культури України та керівники структурних підрозділів у справах релігій обласних державних адміністрацій з України. Участь у семінарі – за попередньою реєстрацією.

Захід проводиться з ініціативи Патріаршого економату в рамках проекту «Приведення статутів юридичних осіб Української Греко-Католицької Церкви у відповідність із церковним та державним законодавством» та за організаційної підтримки Департаменту у справах релігій і національностей Міністерства культури України.

Зазначимо, що з організаційних питань можна звертатися до координатора - Устима Хаварівського, головного юрисконсульта Патріаршої курії УГКЦ.

Додамо, що це третій із трьох практичних семінарів, проведення яких заплановане до кінця 2017 року.

Департамент інформації УГКЦ 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next