АКТУАЛЬНО

У Львові презентуватимуть новий український переклад «Документів Другого Ватиканського Собору»

Понеділок, 29 вересня 2014, 14:05
1 жовтня 2014 року о 14:45 відбудеться презентація нового українського перекладу «Документів Другого Ватиканського Собору».

Захід відбудеться в рамках Міжнародної конференції «Спадщина Другого Ватиканського Собору». Проведуть його в приміщенні конференц-залу філософсько-богословського факультету УКУ (вул. Хуторівка, 35а).

Видання до друку підготували Інститут релігії та суспільства і кафедра богослов'я філософсько-богословського факультету Українського католицького університету, а випустило у світ львівське видавництво «Свічадо».

Нове видання «Документів» представлять: Мирослав Маринович – про спонуки нового видання та його концепцію; Ростислав Паранько – про особливості перекладу «Документів» з латини; о. Василь Рудейко – про особливості богословської редакції текстів; Люба Маринович – про особливості літературної редакції текстів та Богдан Трояновський - про шляхи розповсюдження нового видання.

Повідомила Ярина Брилинська

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next