АКТУАЛЬНО

У Львові відбудеться підсумковий Форум відповідальних людей «Куди, кого ведеш?»

Субота, 16 листопада 2019, 13:21
22 та 23 листопада 2019 року у Львові відбудеться підсумковий Форум відповідальних людей «Куди, кого ведеш?», де у форматі дводенних дискусій та практик мова піде про лідерів, які творять середовища, та середовища, які творять лідерів.

Мета проєкту:  запровадити новий формат зустрічей для молодих людей із різних середовищ, але із спільними цінностями та цілями;  вибудовувати довіру та співпрацю у суспільстві між представниками різних сфер громадськості;  донести основну тезу, що відповідальність – це цінність, яку треба культивувати в кожному з нас;  підвищити рівень обізнаності громадян про цінності та можливості шляхом просвіти та проведення панельних дискусій і практик.

Форум відповідальних людей – це платформа для знайомства, комунікації, натхнення та започаткування спільних проєктів для громадських активістів, представників духовенства, волонтерів, студентів, бізнесменів та просто відповідальних людей України.

Цьогоріч Форуми відповідальних людей пройшли у декількох містах України: Полтаві, Дніпрі, Дрогобичі, Чернівцях та в Червонограді.

Для участі у дводенному Форумі відповідальних людей необхідно заповнити форму-зголошення, після чого у разі відбору з Вами зв'яжуться.

Реєстраційна форма: https://forms.gle/Zpoiu7L2nGsAXN128

Місце проведення: Патріарший дім, вул. Хуторівка, 35б, м. Львів
Контактні особи: +38 097 581 3270 - Орест, +38 097 949 6798 - Дарина

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://dyvensvit.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next