АКТУАЛЬНО

У Львові для дівчат і юнаків відбудуться великопісні реколекції

П'ятниця, 10 лютого 2012, 19:31
Для молодих людей, які прагнуть дізнатися про історію виникнення монаших покликань та дію Бога в житті богопосвяченої особи, відбудуться духовні науки. Дівчата зможуть взяти участь у реколекціях на тему «Мовчазна краса, що кричить для світу» 23-25 березня 2012 року у василіанському монастирі Святого Йосифа (вул. Широка 6, селище Брюховичі, біля Львова), а юнаки - «Хіба я сторож брата мого?» 2-4 березня 2012 року в монастирі Святого Альфонса (вул. Замарстинівська, 225, м. Львів).
Для молодих людей, які прагнуть дізнатися про історію виникнення монаших покликань та дію Бога в житті богопосвяченої особи, відбудуться духовні науки. Дівчата зможуть взяти участь у реколекціях на тему «Мовчазна краса, що кричить для світу» 23-25 березня 2012 року у  василіанському монастирі Святого Йосифа (вул. Широка 6, селище Брюховичі, біля Львова), а юнаки - «Хіба я сторож брата мого?» 2-4 березня 2012 року в монастирі Святого Альфонса (вул. Замарстинівська, 225, м. Львів). Про це повідомив брат Зміцер Чарнель, редемпторист. Науки для  дівчат проводитимуть редемптористки - с. Наталія Коромець і с. Антонія Шелепило, та о. Михайло Іваняк, ЧНІ. У програмі - свідчення сестри-монахині з 50-річним досвідом монашого життя про її покликання та життя з Ісусом, спілкування, можливість сповіді та особистої духовної розмови. «З ким маємо будувати наші стосунки? Найперше з Богом, а потім з ближнім і з самими собою. Хочемо ми того чи ні, але такою є природа людини. Коли вбиваємо ці стосунки, то, одночасно, губимо себе. Однак нас вбиває не тільки відсутність стосунків, а й хворі відносини. Здорові стосунки нас розвивають, а хворі - гальмують. Перші - лікують і відживляють, а другі - вражають і навіть умертвляють», - розповів брат Зміцер про тематику реколекцій для юнаків, які проведе о. Михайло Іваняк, редемпторист. За словами брата Зміцера Чарнеля, реколекції відбуватимуться окремо для дівчат і хлопців з метою душпастирства покликань.  

Департамент інформації УГКЦ

Додаток: Реколекції для дівчат «Мовчазна краса, що кричить для світу» відбудуться 23-25 березня 2012 року. Вік учасниць – від 16 до 35 років. Детальніша інформація та реєстрація за номером 096 9567949 (c. Антонія).   Реколекції для юнаків «Хіба я сторож брата мого?» відбудуться 2 - 4 березня 2012 року. Вік учасників - від 16 до 35 років. Детальніша інформація та реєстрація за номером 098 596 28 49 (бр. Михайло).
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next