АКТУАЛЬНО

У Львові для капеланів освятили броньований автомобіль

Субота, 07 лютого 2015, 07:10
У монастирі Святого Альфонса 5 лютого 2015 року був освячений та відправлений на схід України броньований автомобіль для військових капеланів.

Він призначений для безпечного пересування капеланів до різних батальйонів, частин та блокпостів з метою духовного служіння і підтримки наших військових. Цей проект був здійснений спільними зусиллями та пожертвами церковних спільнот, таких як: храм Климента Папи Римського (м. Львів), храм отців салезіан Покрови Пресвятої Богородиці (м. Львів), та храми отців редемптористів: м. Львів – Святого Йосафата, Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці, Матері Божої Неустанної Помочі; м. Тернопіль – Матері Божої Неустанної Помочі та Успіння Пресвятої Богородиці; м. Івано-Франківськ – Матері Божої Неустанної Помочі; м. Новояворівськ – Святих апостолів Петра і Павла; м  Кам’янець-Подільський – Святого Йосафата.

Щиросердечно складаємо подяку настоятелям вищезазначених спільнот за фінансову та духовну підтримку в нашій спільній справі.

www.cssr.lviv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next