АКТУАЛЬНО

У Львові для працівників Курії з різдвяною програмою виступив вокальний ансамбль “Імпресія”

Вівторок, 29 січня 2019, 13:21
Днями у Патріаршому домі, що у Львові, для працівників Патріаршої курії провели різдвяну концертну програму “У патріарший родині прославмо Спасителя світу”.

Адміністрація Курії переконана, що подібні заходи допомагають підтримувати в Курії родинний дух, єдність і натхнення до активної діяльності.

“Красно дякуємо вокальній формації “Імпресія” за чудовий вечір, подарований час і приємні враження! Крім того, дякуємо, що допомогли зробити іспит сумління і перевірити, наскільки Той, кого оспівуємо в колядках, прославляється в нашому житті й на місцях нашої праці! Дай Боже нам усім не переставати дивуватися і дивувати одне одного!” — поділився враженнями від дійства о. д-р Володимир Містерман, заступник адміністратора Патріаршої курії.

Варто зазначити, що вокальний ансамбль “Імпресія” — молодий колектив, до складу якого увійшли музиканти-професіонали та аматори. Вони зізнаються, що їх об’єднує любов до музики і творчості. Ідея створення ансамблю зародилася давно, але лише в листопаді 2014 року була втілена в життя. Першими творами в репертуарі “Імпресії” стали колядки. Згодом репертуар колективу поповнився духовними творами українських та зарубіжних композиторів. Основною метою діяльності вокального ансамблю “Імпресія” є постійний професійний розвиток, а також ознайомлення слухачів з цікавими творами різної тематики.

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next