АКТУАЛЬНО

У Львові капелани із студентами обговорювали різні теми із життя

Четвер, 07 березня 2019, 10:49
5 березня 2019 року в світлиці гуртожитку №3 Львівського національного університету ветеринарної медицини ім. С. Гжицького студенти разом з капеланом отцем Романом Довганем та семінаристами роздумували про значення посту в житті сучасного християнина.

Про ставлення Церкви до реінкарнації говорили у Львівському національному медичному університеті ім. Д. Галицького, в гуртожитку №5, разом з капеланом отцем Ігорем Хомічаком. А в гуртожитку №7 обговорювали актуальні для студентів питання, які кожен охочий написав на початку зустрічі.

В гуртожиток №8 Львівського національного університету ім. І. Франка завітали волонтери Одда і Рокі з католицького мирянського руху «Дім серця» для найбільш потребуючих і страждаючих людей. Вони представили діяльність центру, його завдання, методи праці та різні виклики, з якими стикаються у своєму щоденному служінні. Після завершення студенти мали змогу подискутувати з гостями та капеланом отцем Мар’яном Мисяковським.

Сьогодні, 7 березня, відновлюються студентські зустрічі за адресою пл. Міцкевича,5. Центр Студентського Капеланства розпочинає курс «Статеве виховання» темою «Тисячі слів про подружжя: Піраміда подружніх фолів. Частина ІІ». Доповідач – о. Юрій Остапюк. Зустріч розпочнеться о 19.00 Божественною Літургією.

А порозмовляти сьогодні віч на віч зі студентським капеланом протягом дня можна у церкві св. апп. Петра і Павла, що на вул. Театральній у Львові. Такі зустрічі у цьому храмі відбуваються кожен четвер.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kapelanstvo.info


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next