АКТУАЛЬНО

У Львові молилися за Героїв із Львівщини

Понеділок, 10 листопада 2014, 12:56
У неділю, 9 листопада, у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла відбулася спільна молитва із понад 47 родинами військовослужбовців, що загинули в зоні АТО.

На молитву прибули батьки, дружини, діти та рідні військових, що проживали у місті Львові та області. Поминальну молитву провів владика Венедикт (Алексійчук), Єпископ-помічник Львівської архиєпархії УГКЦ, у співслужінні військових капеланів Центру військового капеланства Лльвівської архиєпархії УГКЦ. «Для усіх нас важливо бути разом, бути на молитві та підтримувати один одного. Наші воїни, Герої нової України віддали своє життя за нас, щоб ми жили. І кожен з нас сьогодні має нагоду йти за прикладом наших Героїв», - звернувся із промовою владика Венедикт.

Окрім спільної молитви, родини-військовослужбовців, що загинули в АТО, побували на екскурсії по храмах міста Львова, поспілкувались із юристами та соціальними працівниками ГО «Розвиток громади», а також послухали концерт-реквієм, приготований музичним колективом Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької.

Імена воїнів – новітніх героїв України, що загинули в зоні АТО та спочивають на Львівщині: Володимир, Віктор, Іван-Віталій, Юрій, Володимир, Руслан, Степан, Андрій, Віталій, Тарас, Михайло, Руслан, Микола, Дмитро, Юрій, Ігор, Любомир, Ігор, Юрій, Віктор, Ігор, Петро, Василь, Мар'ян, Богдан, Володимир, Юрій, Василь, Роман, Віталій, Андрій, Андрій, Роман, Павло, Валерій, Ігор, Владислав, Іван, Микола, Степан, Іван, Вадим, Сергій, Ганна, Андрій, Кирило, Назар... !

Слід відзначити, що Центр військового капеланства Львівської архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви та Гарнізонний храм святих апостолів Петра і Павла, УГКЦ разом із доброчинцями з українських католицьких парафій Німеччини, Італії, Америки, Канади від лютого 2014 року передав військовослужбовцям на потреби АТО гуманітарну допомогу на суму понад 7 мільйонів гривень.

Департамент інформації Центру військового капеланства

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next