АКТУАЛЬНО

У Львові на День студента відбудеться зустріч молоді з Митрополитом Ігорем

Четвер, 13 листопада 2014, 11:09
У День студента, 17 листопада, у Львівській міській раді відбудеться зустріч студентської молоді з Митрополитом Львівським УГКЦ Ігорем (Возьняком).

«Тепла зустріч із Митрополитом» – така тема цьогорічної зустрічі, яка має на меті закликати та надихнути до живого спілкування студентську молодь і духовенство. Під час зустрічі обговорюватимуть соціальні питання, проблеми духовності, дошлюбної чистоти, корупції та ситуації в Україні», – ідеться у повідомленні організаторів.

Зустріч відбудеться з ініціативи Центру студентського капеланства УГКЦ. Початок о 16.00, повідомляється на сайті «Духовна велич Львова».

«Цього року на День студента маємо намір запропонувати іншу альтернативу відзначення цього дня для студентів міста. Бо, на жаль, молодь святкує цей день переважно у нічних клубах. Нам хотілося б показати, що День студента можна відзначати по-іншому, у духовному, інтелектуальному і комунікативному форматі. А не просто розважатися з алкоголем», – розповів голова Центру студентського капеланства УГКЦ о. Юрій Остапюк.

Він порадив молоді в той день пом’янути українських героїв, які теж були студентами.

zik.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next