АКТУАЛЬНО

У Львові неповносправні молоді люди творять великодній настрій спільно з професійними митцями

Вівторок, 15 квітня 2014, 11:24
Стартує IV щорічний арт-проект, що об’єднує майже 100 молодих людей з особливими потребами і відомих львівських митців. Мета їхньої співпраці - проведення спеціальних подій і створення святкових тематичних виробів, які розповсюджуватимуться у публічних місцях і закладах, цим самим привертаючи увагу до проблем соціалізації неповносправних людей у нашій країні.

Представлення арт-проекту відбудеться під час Великодніх свят у Музеї народної архітектури та побуту у Львові «Шевченківський гай» за підтримки Львівської міської ради. Також у низці інших локацій [кав’ярня "Меделін" (пл. Коліївщини, 1), кав’ярня "Світ Кави" (пл. Катедральна, 6), антикафе "КоММуна" (вул. Галицька, 1), кав’ярня Українського католицького університету (вул. Козельницька, 2a), коворкінговий простір BetaPlace (вул. Олени Степанівни, 49)] мешканці та гості міста зможуть за символічні пожертви отримати виконані в різних техніках та з різних матеріалів писанки, ляльки-мотанки, тематично розмальовані горнята, вироби з квілінгу, бісеру та інші сувеніри.

Гасло арт-проекту: Створюймо зміни разом! Адже участь у проекті може взяти кожен, як і долучитися до служіння Карітасу потребуючим людям і, зокрема, молоді, яка має особливі потреби. 

Представників ЗМІ радо запрошуємо допомогти нам з інформуванням про суть і перебіг арт-проекту. Фінальний публічний майстер-клас, на якому ми будемо дуже раді Вас бачити, розповісти та показати більше, відбудеться 16 квітня, початок о 10.00, у кав’ярні «Мапа» (вул. Галицька, 5).

Більше про роботу з неповносправною молоддю Ви можете дізнатись тут.

Надія Чорна

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next