АКТУАЛЬНО

У Львові обговорили підготовку до Форуму українців-мігрантів, який відбудеться у Римі у вересні 2018

Середа, 15 листопада 2017, 14:08
У Львові відбулася зустріч оргкомітету, що проводить підготовку до Форуму українців-мігрантів Центральної та Західної Європи на тему “Українська молодь в Європі” і З’їзду молоді, які відбудуться наприкінці вересня 2018 року в Римі.

У зустрічі взяли участь голова ПМВ владика Йосиф (Мілян), секретар ПМВ о. Андрій Гах, референт ПМВ о. Роман Ільницький, експерт ПМВ о. Юстин Бойко, експерт ПМВ о. Віталій Храбатин, голова Комісії УГКЦ у справах молоді о. Ростислав Пендюк, о. Роман Демуш, керівники молодіжних організацій УМХ, “Обнова”, “Пласт”, СУМ.

Учасники оргкомітету обговорили організаційні моменти підготовки до Форуму і програму заходів.

Також відбулося скайп-включення з представниками оргкомітету в Римі – о. Марком Семегеном та о. Юрієм Тиховлісом.

Під час зустрічі був презентований проект логотипу Форуму.

Форум українців-мігрантів Центральної та Західної Європи відбудеться у Римі 27-28 вересня 2018 року. У форумі візьмуть участь миряни, представники мігрантських організацій, молодіжних рухів та духовенства. Мета форуму - звернути увагу та обговорити потреби і виклики, які стоять перед українською молоддю в Європі.

Також 29-30 вересня 2018 року відбудеться З'їзд молоді, який завершиться концертом.

Нагадаємо, за ініціативи Пасторально-міграційного відділу УГКЦ 21-22 жовтня 2016 у португальському місті Фатіма відбувся перший Форум мігрантів УГКЦ Центральної та Західної Європи, під час якого вирішили проводити такий захід щодва роки в різних країнах.

pmv.ugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next