АКТУАЛЬНО

У Львові обговорять, як уніфікувати систему ведення церковних архівів

П'ятниця, 29 листопада 2013, 10:48
17 грудня 2013 року у Львові відбудеться одноденний науково-практичний семінар із церковної архівістики на тему: «Спроба уніфікації системи ведення церковних архівів».

Організатором семінару є Архів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ м. Львова.

Як повідомили Департаменту інформації УГКЦ в канцелярії Курії Верховного Архиєпископа УГКЦ, на семінар запрошують  відповідальних за збереження документів церковних структур – архіваріусів єпархій та екзархатів, секретарів комісій, чернечих чинів і згромаджень та просто зацікавлених осіб.

Цей семінар має на меті, пояснюють організатори, висвітлити сучасні потреби архівної справи в церковних структурах, розкрити актуальні питання збереження паперових та електронних архівів, формування та каталогізації документів, що вийшли з поточного діловодства.

Охочі взяти участь у семінарі можуть надіслати заявку до 13 грудня 2013 року на е-mail: [email protected],[email protected].

 

Департамент інформації УГКЦ

ТЕГИ: Львів, Архів
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next