АКТУАЛЬНО

У Львові перебуває Зарваницька чудотворна ікона Божої Матері

Середа, 29 травня 2019, 10:43
Від 28 травня 2019 року львів’яни мають можливість помолитися біля Зарваницької чудотворної ікони Божої Матері. У храмі Святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії (вул. Віри, Надії, Любові, 10) образ перебуватиме до 2 червня 2019 року. Двері храму будуть відчинені з 7:00 до 20:00 щоденно.

Офіційно підтверджено медиками тридцять шість зцілень на Львівщині після молитви перед іконою – і це лише за останні кілька років – розповів парох храму Cвятих мучениць Віри, Надії Любові та їх матері Софії УГКЦ о. Андрій Корчагін. Також священнослужитель наголосив, що перед цим образом молилися два Святіших Отці – Іван Павло ІІ, коли перебував в Україні, та Папа Франциск у Ватикані. Теперішній Папа 2018 року благословив золоті корони для цієї ікони.

«Вчора, 27 травня, коли ми ікону привезли, багато людей прийшло помолитися перед цим образом. Вони перебували у храмі до 22:30. А сьогодні приходять вже від ранку. І ми дуже тішимося, що віряни моляться. Я дуже хотів би, щоб люди справді відчули присутність Божої сили через Зарваницьку ікону Божої Матері, щоб осягнули, що Божа Матір є з нами, і досвідчили оці ласки, які кожен потребує. Щоб не просто було зцілення тіла, але навернення до родини, до Бога, батька до дітей, щоб був мир і спокій у родинах, у країні та області. Ми маємо велику надію, що Бог, який є з нами, цими днями діятиме через цю ікону в особливий спосіб і нам усім допомагатиме», – зазначив парох о. Андрій Корчагін.

Додамо, що щороку до Зарваниці відбуваються численні прощі, а найбільша – Всеукраїнська, збирає тисячі людей з різних куточків України та світу. Люди вірять у ласку Божої Матері і просять у неї благословення.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами velychlviv.com


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next