АКТУАЛЬНО

У Львові погодили ділянку, де буде пам’ятник митрополиту Андрею

Вівторок, 24 вересня 2013, 15:46
23 вересня на сесії Львівської міської ради Курії Львівської архиєпархії УГКЦ погодили місце земельної ділянки та надали дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на площі Святого Юра. За відповідну ухвалу проголосувало 60 депутатів.

Ідеться, зокрема, про відведення земельної ділянки площею 1,3140 га на площі Святого Юра в постійне користування для збереження та використання скверу. УГКЦ має намір облаштувати на зазначеній ділянці пам’ятник митрополитові Андрею Шептицькому.

«Такого велета духу, слова, доброї думки, яким був митрополит Андрей Шептицький, в історії нашого міста, мабуть, не знайдемо. Нам безмежно пощастило, що ми сьогодні маємо можливість вчитися на його працях, збагачуватися духовно тими надбаннями, які він нам залишив. Тому важливим є цей проект, щоб кожен міг довідатися про нашу славну історію», – зазначив Міський голова Львова Андрій Садовий.

Zaxid.net

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next