АКТУАЛЬНО

У Львові працівникам Патріаршої курії представили Положення про проєктну діяльність

П'ятниця, 20 вересня 2019, 09:42
У четвер, 19 вересня 2019 року, в Патріаршому домі, що у Львові, відбулася загальна зустріч працівників Патріаршої курії, яка традиційно розпочалася з богослужіння. Основна мета зустрічі - презентувати Положення про проєктну діяльність.

«Існують п’ять географічних точок – Львів, Київ, Одеса, Івано-Франківськ, Рим, – де працюють структури Курії. Це знову демонструє, що УГКЦ є передусім глобальною Церквою», – зауважив адміністратор Патріаршої курії о. Андрій Максимович. Окрім цього, він подякував усім працівникам за служіння та плідну роботу, а також розповів про кадрові зміни та реорганізації, які відбулися в Курії.

«Проєкти допомагають нам поширювати добро у світі, а також здійснювати євангелізаційну місію Церкви», – підкреслив керівник Відділу благодійних проектів Патріаршої курії о. Володимир Мальчин, представляючи Положення про проєктну діяльність. І згодом додав: «Це Положення сприяє розвитку інституції Патріаршої курії, адже у ньому детально вказані регулювання проєктної діяльності».

Варто зауважити, що о. Андрій Максимович разом з о. Володимиром Містерманом (заступником адміністратора Патріаршої курії) згадали про перспективи праці Душпастирської ради. Крім того, вони розповіли про важливі події, які нещодавно відбулися в житті Церкви, зокрема про Синод Єпископів УГКЦ (тривав у Римі з 1 по 10 вересня), про фестиваль християнської молоді «Вітер На-Дії» (відбувся 15 вересня у Львові), переклад енцикліки «Laudato Sі» Святішого Отця Франциска про турботу за наш спільний дім (яку презентуватимуть на 26 BOOKFORUM), а також про Лист Святішого Отця до священників, в якому йдеться про виклики, служіння, мужність душпастирів та прославу.

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next