АКТУАЛЬНО

У Львові проходить зимовий табір Молодіжної школи лідерства

П'ятниця, 04 січня 2019, 18:12
З 2 по 5 січня 2019 року у Львові триватиме зимовий навчально-відпочинковий табір для підлітків з Донбасу та центральних регіонів України, які беруть участь у новому проекті волонтерського простору DoBro.

2 січня підлітки з Костянтинівки, Добропілля, Кропивницького і Червоновершки приїхали до Львова, щоби протягом кількох наступних днів відкривати для себе різдвяні традиції Галичини та спільно вчитися налагоджувати командну взаємодію.

Загальна тема цьогорічного модуля: «Комунікація і взаємодія». Кожен день поділений на дві частини, тому учасники і навчаються, і відпочивають. Першого дня у школу завітала гостя з Пласту – Іра Гірна, реставратор культурних пам’яток, яка розповіла молоді про історію і традиції Пласту.

Також ввечері відбулася спільна молитва з сестрою Катериною Молочій згромадження сестер-редемптористок, яка познайомила учасників з християнською медитацією та вмінням контактувати з собою.

У програмі модуля відбудуться заняття про комунікацію та взаємодію від Іванни Фрищин (студентка УКУ, напрям: психологія); блок українознавства від п. Олі Литвин (викладач УКУ, кафедра мови і культури); лекція від Анастасії Гій (тренер із командотворення, координатор багатьох волонтерських програм у Львові та Україні, у минулому керівник благодійної організації «Фонд «Разом для молоді»); молитва ТЕЗЕ, на яку завітає Хор Taize – Lviv; вечірня бесіда-підсумки з отцем Юрієм Остапюком (капелан ЦСК ЛА УГКЦ, засновник воонтерського простору DoBro та цієї школи).

Відпочинкова програма включає різноманітні активності, ігри, екскурсії, виставу, боулінг і вечірні посиденьки за чаєм та печивом.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kapelanstvo.info


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next