АКТУАЛЬНО

У Львові проведуть акції з нагоди Всесвітнього дня захисту дитини

П'ятниця, 30 травня 2014, 11:35
У рамках святкування Всесвітнього дня захисту дитини з 1 червня у гарнізонному храмі Святих апостолів Петра і Павла, вул. Театральна, 11, розпочне свою діяльність благодійна виставка “Мистецтво заради дітей”. ЇЇ організовує місія “Центр опіки сиріт” спільно з галереєю “Меланка – Арт”.

Участь у проекті взяли відомі художники Віктор Жмак, Михайло Демцю, Тарас Бенях, Петро Старух, Соломія Ковтун, Роман Пиза, Уляна Нищук-Борисяк, Ольга Опанащук, Остап Лозинський, Петро Сипняк, Іванка та Олександр Войтовичі, котрі давали майстер-класи юним митцям-сиротам, а опісля разом вони створювали унікальні картини.

В рамках виставки буде відбуватися тихий аукціон, завдяки якому усі охочі зможуть придбати ці унікальні картини. Отримані кошти підуть на облаштування митецької кімнати для дітей у “Центрі опіки сиріт”. Виставка чекатиме Вас до 14 червня.

Окрім цього, працівники відділу соціальної роботи Личаківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з релігійною місією “Центр опіки сиріт” 2 червня 2014 року проведуть акцію “Львів – назустріч дітям”.

Участь в акції візьмуть близько 50 дітей (які виховуються в сім’ях, що опинилися у складних життєвих обставинах, діти з малозабезпечених родин, діти з багатодітних сімей). Програмою передбачено екскурсії, цікаві майстер-класи та обід. У розпорядку заходу заплановано п'ять зупинок:

1) Львів історичний (ознайомлення з пл. Ринок – минуле й сьогодення, 12:00-12:15);
2) Львів духовний (один з найстаріших храмів Львова відкриє свої двері для дітей, 12:20-12:35);
3) Львів солодкий (цікаві майстер-класи з виготовлення карамелі, шоколаду та розмальовуванню печива, 13:00-13:30);
4) Львів мистецький (художниця Ірина Мориквас намалює разом з дітьми місто, яке зачаровує, 13:40-14:15);
5) Львів екскурсійний (цікава та вражаюча екскурсія вулицями Львова на «Чудо-поїзді», 15:10-16:10).

Традиційно, уже вдруге, футбольна збірна “МРІЯ”, якою опікується “Центр опіки сиріт”, представлятиме Львівщину на “Кубку ЮНІСЕФ”, який відбудеться 30 травня 2014 року.

Пригадуємо, сироти та діти, які опинилися у скрутних життєвих обставинах, прибули з п’яти різних інтернатів міста Львова та області для участі у “Кубку ЮНІСЕФ”, який в Україні проводиться вже третій рік поспіль.

Також у рамках святкування Всесвітнього дня захисту дитини 31 травня 2014 року у Львові місія “Центр опіки сиріт” організовує цікавий одноденний відпочинок у смт Рудно для сиріт з інтернатів м. Львова. Запланована участь близько 150 дітей.

Прес-служба Центру опіки сиріт

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next