АКТУАЛЬНО

У Львові проведуть благодійний ярмарок творів образотворчого і прикладного мистецтва в'язнів

Понеділок, 29 червня 2015, 15:37
30 червня 2015 року о 17.00 відбудеться благодійний ярмарок творів Національної пересувної експозиції образотворчого і прикладного мистецтва в'язнів «Переображення Господньою Любов’ю», яка проводилася під патронатом Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава і побувала у 17 містах України. Місце проведення ярмарку - корпус Філософсько-богословського факультету Українського католицького університету (вул. Хуторівка, 35а). За прикладом митрополита Андрея Шептицького, цей доброчинний захід задумано для зосередження уваги Церкви на долі вбогих і тих, хто перебуває у важких обставинах.

Кошти, виручені з благодійних пожертв за твори в’язнів, підуть на підтримку діяльності Центру соціальної адаптації для жінок «Переображення», смт Любеч. Згідно з п. 10 Положення про виставку-конкурс, усі автори-учасники пересувної експозиції дали свою згоду на використання своїх робіт у соціальних і доброчинних цілях. 

Усі охочі зможуть узяти участь у доброчинній акції, зокрема й дистанційно, до 31 липня 2015 року. Для зручності світлини творів будуть розміщені в мережі Інтернет.

Контактні дані:

Олена Тверда, моб. тел.: +38 - 097 - 272-17-39, внутр. тел.: 2034
Юлія Вінтонів, моб. тел.: +38 - 067 - 310-93-50, внутр. тел.: 3384

prison-pastoral.blogspot.com

 
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next