АКТУАЛЬНО

У Львові проведуть семінар з комунікації для спільнот осіб з вадами слуху

Вівторок, 19 листопада 2019, 09:53
У суботу, 30 листопада 2019 року, у Львові, в Патріаршому домі вул. Хуторівка, 35 б, відбудеться семінар для спільнот глухих «Як домовлятися з тими, хто тебе не розуміє». Мета заходу – представити індикатори ефективної комунікації в спільнотах, в яких є не достатні базові елементи командної роботи. Організатор події – Відділ соціального служіння при Патріаршій курії УГКЦ.

Чи можливо шляхом аналізу або корекції етапу «обговорення» вплинути на результати етапу «втілення» чи «реалізації»? Як проявляються в командній взаємодії шість основних компонентів  комунікаційного «здоров`я»: співпраця, протиріччя, прийняття рішень, обмін інформацією, прогрес і табу? Які системні процеси стоять за кожним із них та які кроки можуть підвищити їхню якість як в окремій команді, так і в цілій організації? Над цими та іншими питаннями учасники обмірковуватимуть під час навчально-ігрового семінару.

Контакти: о. Олег Лазуркевич – референт з питань осіб з порушенням слуху ВСС при Патріаршій курії УГКЦ – [email protected] та 097 482 66 63.


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next