АКТУАЛЬНО

У Львові провели IV З’їзд вівтарних дружин Стрийської єпархії

Вівторок, 15 жовтня 2013, 14:14
12 жовтня 2013 року відбувся IV З’їзд вівтарних дружин Стрийської єпархії УГКЦ в храмі Архистратига Михаїла, що діє при Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного м. Львова. Учасниками дійства, організованого Катехитичною комісією Стрийської єпархії, стали 150 дітей шкільного віку, які прислуговують у храмах єпархії.

З’їзд розпочався Божественною Літургією, яку очолив о. Андрій Хомишин, капелан ЛВК №48, у співслужінні з о. Андрієм Бінасом, головою Катехитичної комісії, о. Тарасом Костиком, головою Комісії у справах мирян та сім`ї, і священиками, відповідальними за катехизацію в деканатах єпархії. У своїй проповіді о. Андрій Хомишин наголосив на молитовній постаті прислужника. Відтак, після Літургії, о. Тарас Костик звернувся до присутніх юнаків із духовною наукою про служіння вівтарника біля Святих Дарів та черпання благодаті Божої з Них. 

Після обіду для вівтарників був організований турнір із футболу, переможцями якого стала команда з церкви Успіння Пресвятої Богородиці Стрия. Завершився з`їзд спільною молитвою та благословенням дітей на щасливе повернення додому.

 

http://stryi.ugcc.org.ua/news/1-latest-news/1997-1997.html

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next