АКТУАЛЬНО

У Львові провели перший модуль програми для настоятелів вищих духовних навчальних закладів УГКЦ

П'ятниця, 21 жовтня 2016, 12:51
Від 17 до 21 жовтня 2016 року у Львові проводився перший модуль програми для настоятелів вищих духовних навчальних закладів УГКЦ.

Програма розпочалася Літургією, яку очолив Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ. Участь у програмі взяли: владика Павло (Хомницький), Єпарх Стемфордський, та владика Богдан (Данило), Єпарх Пармський, голова Патріаршої комісії у справах духовенства УГКЦ.

Учасниками програми стали 16 настоятелів зі Львівської, Дрогобицької, Київської, Тернопільської, Івано-Франківської, Стемфордської, Оттавської семінарій та семінарії отців василіан у Брюховичах.

У рамках курсу учасники обговорили такі питання: адміністрування, духовна формація, управління персоналом, фінансовий менеджмент та стратегія розвитку вищої школи.

Програму організовує Патріарша комісія у справах духовенства УГКЦ у співпраці з Інститутом лідерства та управління Українського католицького університету.

Повідомили в Інституті лідерства та управління УКУ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next