АКТУАЛЬНО

У Львові розпочалася зустріч координаторів з України Стратегії розвитку УГКЦ'2020

Середа, 17 травня 2017, 14:51
16 травня в Патріаршому домі у Львові розпочалася зустріч координаторів програми “Жива парафія” зі всіх єпархій та екзархатів України. Відкрився захід молитовним читанням Святого Письма Lectio Divina.

У вступному слові владика Кен (Новаківський), голова робочої групи, привітав координаторів і окреслив мету та основні завдання зустрічі. Відтак о. Михайло Гарват, регіональний зв’язковий для координаторів України та Казахстану, представив учасникам моніторинг впровадження координаторами Стратегії УГКЦ'2020.

Особливу увагу координатори звернули на втілення головної теми Синоду Єпископів 2016 року “Соціальне служіння, дияконія”, яку перезентував о. Андрій Онуферко, виконавчий секретар робочої групи. Згодом Максим Тимо з Патріаршої літургійної комісії розповів про розгляд головної теми Синоду Єпископів 2017 року “Літургійне і молитовне життя УГКЦ”.

Перший день зустрічі координаторів завершився Вечірнею.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next