АКТУАЛЬНО

У Львові розпочався навчальний курс для священиків УГКЦ про молодіжний апостолят парафії – МАПа

Вівторок, 26 березня 2019, 16:24
У понеділок, 25 березня 2019 року, у Львові розпочався навчальний курс про молодіжний апостолят парафії (МАПа) для священиків УГКЦ.

Мета курсу подвійна: надати священикам сучасні практичні знання про душпастирство молоді та про новітні методи, які можна до нього залучити; створити спільноту зацікавлених у душпастирстві молоді священиків, які могли б ділитися між собою знаннями, досвідом та напрацюваннями.

Двадцять чотири священики з різних регіонів України впродовж шести модулів намагатимуться стати кращими душпастирями молоді. Голова Патріаршої комісії у справах молоді о. Ростислав Пендюк сказав: «Предмет особливої гордості для організаторів – це учасники. Більшість з тих священиків є мають репутацію активних, сучасних і сумлінних душпастирів. Але вони хочуть більше! І це надихає».

 

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next