АКТУАЛЬНО

У Львові в Патріаршому домі провели зустріч керівників структурних підрозділів Курії

Четвер, 21 березня 2019, 10:54
20 березня 2019 року в Патріаршому домі, що у Львові, відбулася зустріч керівників структурних підрозділів Патріаршої курії УГКЦ.

Під час заходу відбулося представлення поточної діяльності кожної з комісій та обговорення найближчих подій, які проводитимуться з ініціативи Курії. Наприклад, це футбольний турнір на кубок Патріарха Святослава, який пройде у Львові 25 березня, та великопісні реколекції для всіх працівників Курії, які 26-27 березня в Патріаршому домі проведе владика Ігор Возьняк, Архиєпископ і Митрополит Львівський.

«Час Великого посту – це унікальний період для того, щоб навчитись жити Доброю Новиною і ділитися нею з іншими. І якщо нам, як Патріаршій курії, вдасться бути лабораторією, в якій творитимуться лише добрі новини, то ми, з одного боку, даватимемо надію суспільству, в якому живемо, а з іншого – долучимося до прослави воскреслого Христа», – зазначив о. Володимир Містерман, заступник адміністратора Патріаршої курії.

Нагадаємо, що зустрічі голів проводяться у Львові та Києві з ініціативи адміністрації Патріаршої курії. Мета таких зустрічей – покращити комунікацію в Курії та підвищити ефективність роботи через плекання відчуття командного духу. Постійне ділення досягненнями, напрацюваннями та творення нових ідей мобілізує до праці та дає розуміння, що всі, хто має за привілей працювати в Курії, насправді залучені до творення чогось великого. Саме з цією метою такі зустрічі проходять під гаслом – «#Творимо_добрі_новини_УГКЦ!».

Повідомив о. Володимир Містерман,
Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next