АКТУАЛЬНО

У Львові в Родинному домі «Покрова» відбувся ІТ-день для дітей

Понеділок, 11 листопада 2019, 15:39
У Родинному домі «Покрова», яким опікуються отці салезіани у Львові, провели ІТ-день для дітей. Під час цього заходу дітлахи довідалися про ази робототехніки і глибше відкрили для себе світ у синьому екрані.

«Наша організація виграла грант для проведення такої події. І цей урок є, власне, частиною цього заходу.  Раніше провели ІТ-урок для старших, а цього разу навчаємо азів ІТ молодшу групу. Викладачем є працівник Родинного дому «Покрова» Марія Перець. Надалі вона поїде на навчання до Києва, щоб поглиблювати знання у цьому напрямку. Також за цей грант ми закупили обладнання, зокрема дитячого робота, на якому показують і розповідають про робототехніку. Згодом ми започаткуємо гурток і дітки, які зголосяться, будуть мати можливість регулярно відвідувати такі уроки», – розповіла проєктний менеджер в Офісі розвитку Салезіанського згромадження УГКЦ Уляна Безпалюк.

Додамо, що ІТ-день відбувся для дітей восьми-дев’яти років, а також для учнів середніх і старших класів. До слова, подія ІТ-день відбувається щорічно у всій Україні.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://velychlviv.com


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next