АКТУАЛЬНО

У Львові відбудеться біблійний семінар за участю італійського священика

Середа, 22 червня 2016, 14:35
1-2 липня у Львівській духовній семінарії Святого Духа та Патріаршому домі УГКЦ у Львові (вул. Хуторівка, 35) відбудеться біблійний семінар «Як читати Євангеліє від Марка» за участю о. Джорджо Дзевіні, декана Богословського факультету Папського Салезіанського університету в Римі.

Захід організовує Патріарша катехитична комісія УГКЦ спільно з Катехитично-педагогічним інститутом УКУ.

Захід складатиметься із двох днів. Перший день (1 липня) розрахований на духовенство і відбуватиметься у приміщенні Львівської духовної семінарії. Цього дня відбудеться презентація книги о. Джорджо Дзевіні, після цього запланована зустріч зі священиками та духовенством «Особиста молитва зі Святим Письмом».

Другий день (2 липня) розрахований на катехитів та всіх охочих, яким о. Джорджо також представить своє видання в Патріаршому домі. Тут же практикуватимуть молитовне читання Святого Письма.

Щоб узяти участь, необхідно зареєструватися за тел. + 3 8 067 654 11 51.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next