АКТУАЛЬНО

У Львові відбудеться Форум відповідальних християн “Бог-Людина-Україна”

П'ятниця, 20 липня 2018, 11:08
У Львові 18 серпня відбудеться Форум відповідальних християн “Бог-Людина-Україна”.

Як повідомляють організатори Форуму, християни різних конфесій, свідомі українці зберуться у Львові, щоб поділитися досвідом, поспілкуватися з моральними авторитетами, відчути єдність та об’єднатися для спільної дії.

Мета заходу – усвідомити відповідальність за Україну і суспільство. «Завданням Форуму є змінити негативне ставлення до політичної діяльності та участі у виконавчій владі як занять, що компрометують моральних людей і загрожують їхній репутації», – мовиться у прес-релізі заходу.

На Форум запрошені представники громадських, харитативних, молитовних, прицерковних, молодіжних, професійних спільнот і рухів та представники християнської інтелігенції (науковці, духовенство, освітяни, лікарі, юристи, менеджери, управлінці, підприємці тощо).

Очікується 250 учасників, близько 15 практикуючих спікерів міжнародного та вітчизняного рівня, 8 робочих секцій різних тематик (політика, економіка, медицина, екологія, освіта, духовний провід тощо).

Продовженням Форуму стане створення Міжконфесійного руху відповідальних християн – комунікативної платформи для громадського християнського середовища та найширших верств людей, які сповідують християнські цінності.

Захід відбудеться у приміщенні Львівської духовної семінарії Святого Духа (вул. Хуторівка, 35).

Департамент інформації УГКЦ

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next