АКТУАЛЬНО

У Львові відбудеться перша в Україні зустріч "Тезе"

Вівторок, 13 березня 2018, 13:03
З 27 квітня по 1 травня 2018 р. у Львові проведуть зустріч молодих християн, що організована спільнотою "Тезе" (Франція). Захід відбудеться в Україні вперше. Він став можливим завдяки співпраці між "Тезе", Церквами та місцевою владою.

Зокрема у понеділок, 12 березня, брат Алоїс, пріор спільноти "Тезе", був прийнятий на приватній аудієнції Папою Франциском. Він розповів Єпископові Рима про майбутню зустріч молоді у Львові, який було обрано для весняної зустрічі після Вільнюса, Любляни, Печа, Риги, Бірмінгема та багатьох інших міст.

Варто зазначити, що зараз понад 500 молодих людей із Західної Європи вже зареєструвалися на зустріч, переважно це молодь із Німеччини, Франції, Нідерландів та Італії. А більше ніж 350 молодих людей зі Львова зареєструвалися волонтерами для підготовки зустрічі - вони розділені на декілька груп, щоб стежити за всіма аспектами підготовки. Чотири волонтери з Тезе перебуватимуть у Львові п'ять тижнів: Джонатан з Англії, Елі з Франції, Даніель з Німеччини та Денис з України.

Додамо, що сім'ї або жителі Львова, які бажають відчинити свої двері для паломників, можуть скористатися формою, доступною в Інтернеті за адресою: www.taize.fr/lviv !

Департамент інформації УГКЦ

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next