АКТУАЛЬНО

У Львові відбудеться перший чемпіонат з міні-футболу серед дітей-сиріт

Четвер, 09 жовтня 2014, 11:47
У Львові вперше проведуть чемпіонат з міні-футболу “Копа” серед дітей з інтернатів. Слід зазначити, що презентація самого Кубка чемпіонату з міні-футболу “Копа” відбудеться у перерві одного з найближчих матчів ФК “Шахтар” на Арені Львів у рамках ігор Прем’єр-ліги України. Про це повідомляє Медіа-центр Центру опіки сиріт Львівської архиєпархії УГКЦ.

“Ми пройшли довгий шлях підготовки до початку чемпіонату, адже команди-учасники не є професійними клубами і їх учасникам часто бракувало простих та елементарних речей: форми, взуття, м’ячів, навичок командної чи індивідуальної гри, здорового суперництва та чесної гри. З Божим благословенням та допомогою небайдужих людей зараз ми перебуваємо на порозі початку першого сезону чемпіонату з міні-футболу “Копа”. Учасниками команд є діти-сироти, діти, що опинилися у скрутних життєвих обставинах, і ті, які проживають в інтернатних закладах”, – зазначив керівник Центру опіки сиріт о. Роман Прокопець.

Учасниками чемпіонату з міні-футболу будуть діти з Комунального закладу обласного дитячого протитуберкульозного санаторію; Львівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 104; дитячого будиноку “Добре серце”; Винниківської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату; Навчально-реабілітаційного центру “Мрія”.

Організатором чемпіонату є Центр опіки сиріт за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту м. Львова. Титульним партнером чемпіонату виступає ФК “Шахтар”.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next