АКТУАЛЬНО

У Львові відбудеться семінар щодо проповідування керигми і формації євангелізаторів

Понеділок, 07 жовтня 2019, 13:19
8-9 жовтня 2019 року у Львові проведуть семінар на тему «Як проповідувати керигму? Формація євангелізаторів». Доповідач – о. Кшиштоф Червйонка CR, директор Центру нової євангелізації у Польщі, проповідник із величезним досвідом у справі нової євангелізації.

У рамках заходу передбачені лекції про особливості проповідування керигми, виклики  та практичні поради, різниця між євангелізацією і катехизацією, керигма Ісуса Христа і апостолів, чотири умови доброго євангелізатора та про роль Святого Духа в євангелізації.

«Час семінару – це також добра нагода для спілкування та спільної молитви, обміну досвідом, планування спільної діяльності, а також можливості придбати тематичну літературу», – повідомляють організатори семінару – Рада з питань євангелізації при Главі УГКЦ.

Місце проведення: Реколекційний дім отців василіан (ВІФБС), смт Брюховичі, вул. Широка, 6. Початок – 8 жовтня об 11.00, завершення – 9 жовтня о 14.00.

Вартість участі – 250 грн.

Реєстрація за телефоном  (обов’язкова) – 067 296 24 44 (Олеся Колос, секретар Ради євангелізації).

Деталі тут

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next