АКТУАЛЬНО

У Львові відбудеться студентська науково-практична конференція

Четвер, 01 листопада 2012, 13:03
Інститут екуменічних студій Українського католицького університету у співпраці з Інститутом гуманітарних і соціальних наук НУ «Львівська політехніка» і кафедрою зарубіжної преси та інформації ЛНУ ім. Івана Франка організовує студентську науково-практичну конференцію «Християнин y публічній сфері молодої демократії», яка відбудеться 14 листопада 2012 р. у конференц-залі Філософсько-богословського факультету УКУ, вул. Хуторівка, 35 А. Початок о 10:00.

Інститут екуменічних студій Українського католицького університету у співпраці з Інститутом гуманітарних і соціальних наук НУ «Львівська політехніка» і кафедрою зарубіжної преси та інформації ЛНУ ім. Івана Франка організовує студентську науково-практичну конференцію «Християнин y публічній сфері молодої демократії», яка відбудеться 14 листопада 2012 р. у конференц-залі Філософсько–богословського факультету УКУ, вул. Хуторівка, 35 А. Початок о 10:00.

Робота конференції відбуватиметься за такими напрямами: ЗМІ і християнські цінності; творчий підхід до міжконфесійного діалогу; християнин і громадянське суспільство; конфлікт цивілізацій: міф чи реальність, релігійний гуманізм: християнство і світосприйняття.

Організатори стверджують, що конференція «Християнин y публічній сфері молодої демократії» є не тільки нагодою для самовираження та особистого духовного розвитку, а й стимулом до громадської активності. Тези доповідей будуть опубліковані на веб-сторінках організаторів та в збірнику конференції.

За детальнішою інформацією щодо конференції прохання звертатись за тел. +38 (032) 240 99 44, внутр. 191, 272, 273; моб. +380638133854 або за е-mail: [email protected].

Повідомив Павло Смицнюк,
керівник проектів та програм
Інституту екуменічних студій

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next