АКТУАЛЬНО

У Львові відбудеться Свята вечеря для безпритульних

П'ятниця, 03 січня 2014, 15:38
Пам’ятаючи про потребуючих громадян Львова, Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян організовує Святу вечерю для безпритульних мешканців нашого міста.

Святвечір відбудеться 6 січня 2014 року (початок о 18:00) у приміщенні Центру обліку та нічного перебування безпритульних громадян, що за адресою вул. Кирилівська, 3а, для близько 40 осіб, котрі отримують в Центрі соціальні послуги.

Безпритульні громадяни, які перебувають у складних життєвих обставинах, особливо потребують відчуття миттєвостей різдвяного святкування та радості єднання, тому організація таких акцій є важливим елементом у соціальній реабілітації цих громадян, а допомога благодійників символізує це єднання.

«Важливо наголосити, що в зимовий період актуальним стає питання забезпечення чистим та теплим одягом і взуттям. Тому Центр обліку та нічного перебування безпритульних громадян звертається до всіх львівських підприємців, організацій, установ та просто небайдужих із закликом по змозі долучитися до формування стратегічного запасу харчів і одягу, які так необхідні львів’янам, яким нікуди йти. Ми будемо вдячні за будь-яку допомогу, оскільки навіть маленька пожертва кожного слугуватиме вагомим внеском у велику справу», - зазначив о. Олег Федоренко, директор Центру обліку та нічного перебування безпритульних громадян.

http://city-adm.lviv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next