АКТУАЛЬНО

У Львові відбудеться зустріч молоді з учасниками першого в УГКЦ формаційного літнього табору

П'ятниця, 12 вересня 2014, 10:29
13 вересня 2014 року о 10 годині у конференц-залі храму Різдва Пресвятої Богородиці (Львів - Сихів) в 10:00 відбудеться зустріч молоді з учасниками першого в УГКЦ формаційного літнього табору для подружжів, дітей та молоді, згідно програми міжнародного католицького руху «Світло Життя».

Додамо, що табір відбувався із 20 липня по 5 серпня у с. Гошів, що на  Івано-Франківщині. Особливістю таких таборів є формат 15-ти денних реколекцій, так званих «Оаз Нового Життя». Основною метою таких реколекцій було не тільки вказати на нове життя, яким є Христос, не тільки приступити до Сповіді і Причастя, але й від самого початку жити Святими Тайнами і протягом 15 днів переживати увесь літургійний рік у спільноті з Христом.  

У таборі взяли участь 23 родини з різних куточків України разом із своїми дітьми, яких було аж 56 осіб. Їхній духовний провід очолив о. Михайло Пазиняк, а модеруючою парою було подружжя п. Мирона та п. Оксани Шкробутів. Водночас учасниками молодіжної програми основного ступеня стали 35 молодих осіб з різних парафій УГКЦ, які під духовним керівництвом диякона Юстина (ЧСВВ), о. Петра Команіцький зі Словаччини  (модератор тамтешнього Руху «Світло-Життя» східного обряду) та досвідчених аніматорів із Київсько-Житомирської дієцезії РКЦ, що вже самі пройшли кілька рівнів Оазових таборів.

Департамент формації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next