АКТУАЛЬНО

У Львові відбудуться місії тверезості

Четвер, 07 березня 2013, 12:46
10 березня 2013 року в парафії Пресвятої Євхаристії, що в с. Рясне 2 (біля Львова), відбудуться місії тверезості. Вони розпочнуться Божественною Літургією о 10.30 в намірі поширення чесноти тверезості та молитвою за залежних від алкоголю, а після цього парафіяни прослухають науку про тверезість. Про це повідомив диякон Тарас Гадомський.

10 березня 2013 року в парафії Пресвятої Євхаристії, що в с. Рясне 2 (біля Львова), відбудуться місії тверезості. Вони розпочнуться Божественною Літургією о 10.30 в намірі поширення чесноти тверезості та молитвою за залежних від алкоголю, а після цього парафіяни прослухають науку про тверезість.  Про це повідомив диякон Тарас Гадомський.

Відомо, що в цій парафії заснують Золоту книгу тверезості, яка дає можливість охочим скласти пожертву  у вигляді утримання від алкоголю в намірі визволення від недуги пияцтва родичів чи знайомих. Під час місій прихожани храму матимуть можливість приступити до мощів блаженного священомученика Григорія (Лакоти), випрошуючи за його посередництвом потрібних для спасіння ласк. Крім того, буде можливість придбати тверезницьку літературу.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next