АКТУАЛЬНО

У Львові відбулася чергова молитовна зустріч для працівників охорони здоров’я

Вівторок, 03 квітня 2018, 12:49
2 квітня 2018 року, у понеділок Страсного тижня Великого посту, у Львові, у храмі Святого свщмч. Йосафата, референт у справах душпастирства охорони здоров’я Львівської архиєпархії о. Сергій Білоконь зустрівся з працівниками охорони здоров’я.

Після вечірньої Літургії відбулося коротке розважання. Отець Сергій запропонував усім присутнім порівняти страждання недужої людини зі стражданнями Спасителя, а також подивитись на своє ставлення до недужого: «Можемо бути для нього байдужим і жорстоким «натовпом», що невдовзі кричатиме: «Розіпни»! І тоді на нас через недужого буде дивитися стражденний Христос. Або подивитися на недужого очима самого Ісуса Христа, який співстраждає із кожним потребуючим – вибір полягає в особистому ставленні кожного з нас». Прикладом правильного ставлення до людських потреб, за словами отця Сергія, є світла постать блаженного священномученика Миколая Чарнецького, який спочив у Бозі саме цього дня 1959 року. Під час зустрічі було відправлено Молебень до цього великого сподвижника віри для потребуючих і хворих. На завершення всім присутнім було уділено благословення миром, освяченим на мощах св. Миколая.

Наступну зустріч планується провести 7 травня 2018 року в храмі Святого Йосафата. Референт у справах душпастирства охорони здоров’я Львівської архиєпархії о. Сергій Білоконь заохочує працівників охорони здоров’я і всіх тих, хто має потребу помолитися за власне здоров’я чи здоров’я своїх ближніх приходити на такі молитовні зустрічі.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.lviv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next