АКТУАЛЬНО

У Львові відбулася чергова зустріч робочої групи із впровадження Стратегії розвитку УГКЦ

П'ятниця, 01 травня 2015, 12:13
27-28 квітня у Львові відбулася чергова зустріч Робочої групи із впровадження Стратегії розвитку УГКЦ до 2020 року «Жива парафія – місце зустрічі із живим Христом».

Однією з головних тем обговорення стало проведення Декади місійності в УГКЦ (від Вознесіння ГНІХ до Зіслання ГНІХ), а також розповсюдження матеріалів, необхідних для гідного її переживання в Україні та за її межами. Говорили також, що незабаром вийдуть друком матеріали на тему «Управління дарами», і про необхідність перекладу англійською Посібника із пасторального планування.

Не обминули увагою і тему конфлікту на Сході України. «Сучасні виклики, які диктує нам війна, створюють нові завдання для нашого служіння. Ми, члени цієї робочої групи, маємо нагадувати іншим про посланництво нашої Церкви сьогодні», – прокоментував о. Андрій Онуферко, виконавчий секретар Робочої групи із впровадження Стратегії розвитку УГКЦ до 2020 року «Жива парафія – місце зустрічі з живим Христом».

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next