АКТУАЛЬНО

У Львові відбулася олімпіада з християнської етики

Вівторок, 03 березня 2020, 14:37
29 лютого – 1 березня 2020 року Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти у співпраці з Філософсько-богословським факультетом УКУ та Катехитично-педагогічним інститутом УКУ провів ІІІ етап учнівської олімпіади з християнської етики.

Учасниками олімпіади були школярі 8-10 класів Львівської області (а це сто двадцять один учень), які показали найкращі знання цього предмета.

Під час відкриття олімпіади з вітальним словом до учнів та вчителів звернулися в.о. директора ЛОІППО п. Микола Кацюба, а також декан Філософсько-богословського факультету УКУ о. Юрій Щурко. Вони наголосили на важливості такого заходу як для учнів, так і для вчителів.

Також школярі отримали з рук директора Катехитично-педагогічного інституту УКУ Назара Дуди книги на знак подяки за активну участь в олімпіаді. Пані Галина Сохань, доцент кафедри суспільствознавчої освіти ЛОІППО, провела інформаційно-методичну нараду з вчителями, під час якої обговорили та спланували нові зустрічі та заходи.

Організатори олімпіади сподіваються, що доброзичлива гостинна атмосфера, формат заходу, а також невимушені зустрічі педагогів та учнів сприятимуть проведенню нових заходів у рамках викладання предметів духовно-морального спрямування в школах області.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://ct.ugcc.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next