АКТУАЛЬНО

У Львові відбулася розколяда для родин, переселенців з Донбасу

Вівторок, 12 лютого 2019, 11:28
10 лютого 2019 року в реколекційному центрі отців редемптористів у Львові відбулася розколяда для родин переселенців з Донбасу. Духовно-культурний захід організувала с. Єроніма Вовчак, СНДМ.

У ньому взяли участь Екзарх Донецький Степан Меньок і понад тридцять вимушено переселених осіб і дівчата з соціального центру.

Зустріч розпочалася спільною Божественною Літургією в храмі Святого Йосафата, яку очолив владика Степан. Свято продовжилося спільною трапезою і концертом колядок у реколекційному центрі отців редемптористів.

Квінтет з гарнізонного храму Святих апостолів Петра і Павла мелодійним і професійним виконанням розпочав прославу Новонародженого Спасителя, а продовжили його присутні учасники щирим співом колядок і декламуванням віншівок, які заздалегідь приготували родинами або виконували спонтанно. Сестра Єроніма Вовчак, СНДМ, розповідаючи про враження учасників дійства, каже, що родинна, невимушена атмосфера принесла в кожне серце багато радості, умиротворення і надії на краще.

Захід завершився спільним читанням Слова Божого і молитвою.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ssmi-ua.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next