АКТУАЛЬНО

У Львові відбувається міжнародна конференція щодо формування соціальної політики у вирішенні алкогольних проблем

Вівторок, 09 квітня 2019, 11:25
У Львові розпочалася спільна міжнародна науково-практична конференція на тему: «Формування соціальної політики у вирішенні алкогольних проблем: імплементація Європейського досвіду».

Подія, яка проводиться в Національному університеті «Львівська політехніка», відбувається у рамках заходів присвячених 20-й річниці канадсько-українського проекту «Реформування соціальних служб» (1999-2003 рр.). 

Як повідомляв раніше, о. Ігор Козанкевич, голова підкомісії «За тверезість життя» УГКЦ, в українському суспільстві питання алкогольних проблем є актуальним та потребує вирішень.

Під час конференції відвідувачі матимуть нагоду почути доповіді про вплив алкоголю на здоров’я населення, європейську відповідальність і досвід щодо цієї проблеми, профілактику та дій громади, раннє втручання та лікування, формування соціальної політики на рівні країни тощо.

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next