АКТУАЛЬНО

У Львові відбувся перший футбольний турнір імені Блаженнішого Любомира Гузара

Понеділок, 22 квітня 2019, 12:24
У суботу, 20 квітня 2019 року, у Львівській архиєпархії УГКЦ відбувся перший футбольний турнір між хлопцями парафіяльних вівтарних дружин, присвячений Блаженнішому Любомирові Гузару.

Участь у змаганні взяло вісім команд. Зокрема і команда «Савіо» від церкви Покрови Пресвятої Богородиці, яка посіла четверте місце.

«Сам турнір проводився вже не вперше, але вперше - Кубок Блаженнішого Любомира. І власне, цим Кубком ми прагнемо стимулювати всіх вівтарників роздумувати над життям Блаженнішого Любомира, який був світочем нашої віри, нашої Церкви, що надихає не одне серце нашої Церкви і молодь зокрема, щоб хлопці зростали і були повноцінно розвинутими не лише духовно, але й тілесно. Цим Кубком ми хочемо започаткувати щорічний турнір для вівтарних дружин. І сподіваємося, що наступного року учасників буде більше», – розповів о. Степан Мишковський, голова Комісії у справах молоді Львівської архиєпархії УГКЦ.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://sdbua.net

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next